Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 22 november 2014 12:00 uur

tot 18:00 uur

Creatief Onderweg | 22 november

Zaterdag 22 november is het open huis bij creatieve ondernemers in o.a. het Ebbingekwartier tijdens Creatief Onderweg: dé ondernemersroute. De route laat Groningers kennismaken met de creatieve ondernemers van morgen en nu. En dat doen ze bij hun thuis! Daar waar ze denken, brainstormen én doen. Creatief Onderweg is onderdeel van het twee-daagse inspiratiefestival Let’s Gro.

Meubelmakers, filmers, software- en gameontwikkelaars, vormgevers… je kunt het zo gek niet bedenken, ze laten zien wat ze kunnen. ‘De maakindustriezichtbaar maken’, zo noemen ze het zelf. Stadjers, creatieve studenten en ondernemers zijn welkom om te ervaren wat voor moois Groningen maakt. Een tocht vol inspiratie en verrassingen.

Maar er is meer. Creatief Onderweg is ook de plek waar startende en gevestigde ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. En een kweekvijver voor stages, projecten en meesterproeven voor het creatieve beroepsonderwijs. Wie weet bloeien er mooi verbindingen op.

  • Tijd: 12.00 – 18.00 uur 
  • Locatie: Het Paleis, Pand 63 en M0Bi in het Ebbingekwartier
  • Initiatiefnemer: Alfa college

crea

Downloads


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /shared/usr/openlabebbnl/DOMAIN/HTML/website/wp-content/themes/openlabebbinge/_files.php on line 5