Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 1 juni 2013 17:00 uur

tot 2 juni 2013 01:00 uur

De Nacht van Kunst & Wetenschap | 1 juni

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt in de binnenstad van Groningen voor de vierde keer de Nacht van Kunst & Wetenschap plaats.

Dit jaar staat De Nacht in het teken van energie; een belangrijk thema voor Groningen én voor de Hanzehogeschool, die dit jaar haar lustrum viert.

Op zeventien binnenlocaties en vier buitenlocaties zijn tijdens deze Nacht zo’n 200 performances, lezingen, exposities, talkshows, proefopstellingen etc. te vinden. De acts zijn gelinkt aan energie in de breedste zin. De locaties die meedoen zijn opgedeeld in vier gebieden in en rondom de binnenstad. Het festivalterrein in het Ebbingekwartier is met een groot muziekpodium hét hart van het voor publiek gratis toegankelijke deel van het festival.

Op het grote buitenpodium in het Ebbingekwartier spelen het Noordpool Orkest met rapper Fresku, Beans & Fatback en Skip & Die. In Simplon begint de avond met improv comedy van Stranger Things Have Happened, gevolgd door een DJ workshop. Later op de avond vindt hier de afterparty plaats met o.a. Dr. Lektroluv.

De buitenlocaties zijn vrij toegankelijk. Voor het programma binnen is een polsbandje vereist. De kaartverkoop gaat op 25 april van start. Kaarten kosten €10,- in de voorverkoop en €15,- tijdens De Nacht. Meer informatie over kaartverkoop, aanvangstijden en het programma is vanaf die datum hier te vinden.

 

Downloads


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /shared/usr/openlabebbnl/DOMAIN/HTML/website/wp-content/themes/openlabebbinge/_files.php on line 5