Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 25 mei 2013 11:00 uur

tot 26 mei 2013 20:00 uur

DesignXPO | 25-26 mei

DesignXPO wordt georganiseerd om design uit het Noorden op de kaart te zetten en ontwerp- en productieprocessen zichtbaar te maken.

Dit jaar organiseerd House of Design in samenwerking met Groninger Museum, Syntens, Vos Interieur en Academie Minerva het evenement DesignXPO met het thema Biobased Design.

Lopen we binnenkort op 3D geprinte schoenen van aardappelzetmeel? De technieken zijn dichterbij dan je denkt. Tijdens DesignXPO kun je dit zien, voelen, ruiken en aanraken. Het programma speelt zich af op verschillende locaties, een van deze locaties is De Loods. In De Loods zal op zaterdag en zondag het project Future Products plaats vinden. Hier gaan designers op materiaalstage en ontwerpen een bio product. Deze Future Products worden tijdens de XPObiobased Design tentoongesteld op het Ebbingekwartierterrein in Groningen. (de expositie is tevens onderdeel van Timeshift Festival – 24 t/m 31 mei 2013)

U bent op zaterdag en zondag welkom tussen 11:00 – 20:00 in De Loods om een kijkje te nemen!

Downloads


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /shared/usr/openlabebbnl/DOMAIN/HTML/website/wp-content/themes/openlabebbinge/_files.php on line 5