Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 14 januari 2015 17:00 uur

tot 16 januari 2015 22:30 uur

Eurosonic Noorderslag | 14 t/m 16 januari

Eurosonic Noorderslag komt dit jaar terug in het Ebbingekwartier! Van 14 tot en met 16 januari geniet  je (gratis) van getalenteerde lokale acts op het Energy Stage. 

Het Energy stage is door POPgroningen geprogrammeerd en bestaat uit de volgende acts: A Liquid Landscape, Audio Adam, Avery Plains, Eisenhower, MakeBelieve, Menhir, Mongoose & The Boombox, Mulu, Orange Skyline, Posij, Reverse Cowgirls, Sexton Creeps, Sprokkelhout, Stuart Mavis, Swinder, The Blind Roofers, The Tightropes, Town of Saints en WOLVON.

Bekijk de timetable hier:  http://www.eurosonic-noorderslag.nl/nl/festival/timetable/ 

Over Eurosonic Noorderslag 

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor internationale muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent tijdens twee showcasefestivals de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 15 tot en met 17 januari in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 18 januari 2014 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag is verantwoordelijk voor het kickstarten van de carrieres van artiesten zoals Ásgeir, James Blake, Jake Bugg, Bastille, Ben L’Oncle Soul, Caro Emerald, Chvrches, C2C, De Staat, Ewert and the Two Dragons, James Vincent McMorrow, Kodaline, Lykke Li, Agnes Obel, Rudimental, Selah Sue, Triggerfinger en The XX.

Daarnaast worden er traditiegetrouw tijdens Eurosonic Noorderslag verschillende nationale en internationale awards uitgereikt. Doel is de bestempeling van succes binnen de muziekindustrie.

town of saints esns