Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 16 september 2015 12:00 uur

tot 19 september 2015 12:00 uur

Holland WebWeek Groningen 2015 | 16 t/m 19 september

Woensdag 16 tot en met zaterdag 19 september wordt de Holland WebWeek 2015 georganiseerd in en rondom het Infoversum. HollandWebWeek is een vierdaags ICT festival in Groningen met sprekers, workshops, the battle of the schools, start-ups, honderd meiden die leren programmeren, drones en nog veel meer.

Het programma

De komende weken zullen de programmaonderdelen steeds verder ingevuld worden door de programma commissie en ambassadeurs van THWWG. Eén tipje van de sluier is spreker Daan Roosegaard op vrijdagochtend 18 september. Hij is kunstenaar en vernieuwer en geniet van internationale bekendheid als maker van ‘social designs’ die de relatie tussen mensen, technologie en ruimte verkennen. Studio Roosegaarde is zijn ontwerp laboratorium waar hij vanuit Nederland en Shanghai met ontwerpers en ontwikkelaars werkt aan zijn vernieuwende concepten.

daanroosegarde_feature

Super early birds tickets

Het conferentiegedeelte van Holland WebWeek Groningen start op donderdagochtend 17 september. Acht thema’s, toonaangevende sprekers, workshops, avond- en nachtsessies, unieke events en nog veel meer. Het programma wordt samengesteld door de acht ambassadeurs van Holland WebWeek Groningen. Daar zijn ze nu druk mee bezig, maar je kunt nu al kaarten bestellen. Je krijgt dan als Super Early Bird een flinke korting.