Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 14 februari 2014 17:00 uur

tot 15 februari 2014 00:00 uur

Mega Apres Ski Party | 14 februari

Vrijdag 14 februari worden om 17:00 de deuren geopend van het grootste en het gekste apres ski feest van het Noorden, de Mega Apres Ski Party. In een verwarmde feesttent (2000m2) wordt geheel in stijl buitenlandse gezelligheid naar ons koude kikkerlandje gehaald. Fritzen, Heidi’s, skipakken, bratwurst, gluhwein, snaps, happy hours, houten en besneeuwde bars, biertafels, je waant je haast in Tirol! En je kan er al bij zijn voor slechts €7,50!

Er is 1 missie voor deze dag, en dat is dat we het Ebbingekwartier te Groningen op zijn kop gaan zetten! Dit gaan we doen met te gekke artiesten en entertainment in een Tiroler mega tent. Naast onze creativiteit hebben wij jullie deze dag ook nodig. De enige voorwaarde hierbij is, er is geen ruimte voor schaamte, want het kan deze dag niet gek genoeg! Dus trek bijvoorbeeld je apres ski outfit uit de kast, zet je skibril op en maak het af met een Tiroler hoed. Door je in een speciaal outfit te hijsen maak je automatisch kans op geweldige maffe prijzen, met als hoofdprijs een uur lang met acht vrienden je eigen biertafel inclusief persoonlijke bediening van een Heidi of Fritz.

Op een apres ski party is er maar 1 doel, en dat is feest vieren! Geen muziekgenre wordt geschuwd, want feestvieren kan op alle soorten muziek! Dus van classic rock tot happy hardcore en van house tot schlager muziek, alles kan voorbij komen. Hiervoor zijn zorgvuldig acts uitgekozen waarmee het dak er gegarandeerd af gaat. Foute Frits, Bobby Frieda, DJ Klauski, Spinning-Freaks, Da Phonz, Bjorn Hill vs Owen South en andere spectaculaire acts zullen deze dag aanwezig zijn.