Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 17 november 2014 17:00 uur

tot 20:00 uur

Opening Stadsambassade Groningen | 21 november

Een Stadsambassade is een platform waar kennis en energie versmelten in een gezamenlijke droom. Wij maken de stad: u dus ook. Stadsambassade Groningen is onderdeel van Nieuw Nederland en van daar uit weer aangesloten bij het Europese Netwerk van Stadsambassades. Om uiteindelijk,  in al die brede dwarsverbanden, in 2016 stippen te kunnen zetten op de horizon van Europa, als Nederland voorzitter is van de EU. Een burgerbeweging?

Vanaf 17.00 u arriveren alle deelnemers van de drie stadsexpedities (#88 Stadsexpedities dwars door Groningen) op de Oude Suikerunie. De bar van de Wolkenfabriek is open. Neem een drankje, knoop je jas weer dicht en doe je sjaal stevig om. Buiten spijkeren wij het bordje van de Stadsambassade op de Wolkenfabriek. Tijdelijk, want even later kan dit bord verhuizen naar de EMGFaktors of Paradigm of Tuinindestad of…de Stadsambassade Groningen is een open netwerk van ‘stadsmakers’. Tegelijk een (mobiele) plek ook waar ideeën en mensen die die ideeën waarmaken samenkomen.

  • Soort: opening en eten
  • Datum: vrijdag 21 november
  • Tijd: 17.00 – 20.00 uur
  • Locatie: Suikerunie terrein, Wolkenfabriek (Van Heemskerckstraat 67)
  • Initiatiefnemers: Frans Kerver (Tuinindestad), Mark Sekuur (Open Lab Ebbinge), Harry Hummel (Wolkenfabriek), Ilze van Oost (KUUB), Frank Brander (Verniuewingsnetwerk), Jaap Urban (Yacht), Alieke Rademaker (EMG Faktors)