Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Straatfeest opening Boterdiep | 28 mei

Van: 28 mei 2016 15:00 uur

tot 20:00 uur

Straatfeest opening Boterdiep | 28 mei

Zaterdag 28 mei wordt het vernieuwde Boterdiep geopend met een straatfeest. Tussen 15.00 en 20.00 uur vinden er door de hele straat activiteiten plaats. Ondernemers pakken uit met verrassende acties, er is een markt, kinderactiviteiten en de hele dag door live-muziek. Theatertapas zorgt voor kleine theaterhapjes.

Iedere ondernemer en winkelier heeft zijn eigen inbreng op het straatfeest. Dit geeft een diverse mix van activiteiten. Zo zijn er onder andere dansdemonstraties van Plaza Danza, organiseert slagerij de Groene Weg een barbecue en gaat de Steunzool specialist gipsafdrukken van voeten en handen maken. Schoonheidssalon Jula gaat nagels lakken en spraytannen en zorgt Urban House Groningen presenteert een BMX en Dans programma. De cafés en restaurants serveren drankjes en kleine betaalbare hapjes.

Het ‘straatfeest, opening Boterdiep’ is een initiatief vanuit de Ondernemersvereniging Ebbingekwartier. Het straatfeest heeft als doel het vernieuwde Boterdiep onder de aandacht te brengen en de mogelijkheden van de nieuwe, ruime kades te laten zien.

straatfeest 2 straatfeest1