Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 20 september 2013 16:00 uur

tot 18:00 uur

Try Out! Café | 20 september

Try Out! Café is een mobiel doecafé met informatie, demo’s en open lessen van de Urban Academy Groningen. Vanaf vrijdag de 13e september tot en met vrijdag 25 oktober is het Try Out! Café elke vrijdagmiddag te vinden op het Ebbingekwartierterrein. Vrijdag 20 september staat in het teken van dans.

Het aanbod van de Urban Academy bestaat uit workshops, cursussen, werklabs, masterclasses, battles, meetings, trainingen, producties en projecten in de Urban Art disciplines muziek, dans, art en sport op introductie, basis en plusniveau (en voor diverse leeftijdsgroepen tussen 13 en 35 jaar).

Presentaties en optredens van deelnemers van de Urban Academy zijn te zien tijdens de diverse New Attraction Events en programma’s van partners van Urban House Groningen.

Het Try Out café is bedoeld voor iedereen die zich wil aanmelden voor activiteiten, meer wil weten en/of wil kennismaken met het aanbod van de Urban Academy.  Elke week is er ook een open les. Programma van het Try Out café en de Urban Academy zijn te vinden op www.urbanacademygroningen.com. De open lessen zijn voor iedereen vanaf 13 jaar. Je kunt je aanmelden via inschrijven@urbanacademygroningen.com of gewoon langs komen en meedoen.