Activiteiten

op Stadsstrand, Speelweide en Evenemententerrein

Van: 4 oktober 2013 16:00 uur

tot 17:00 uur

Try Out Café | 4 oktober

Urban Academy biedt open lessen en vrij trainen voor Freerunners.

Je kent ze misschien wel, die filmpjes van jongens en meiden die over daken springen, door parken rennen en salto’s van bankjes af maken. De meest waanzinnige flips en tricks! Altijd al eens willen weten wat het precies is? Je noemt het Tricking of Freerunning; combinaties van kicks, flips en twists om zo soepel en snel mogelijk over hindernissen heen te komen met vaak heftig uitziende sprongen.

Op vrijdag 4 en 18 oktober om 16.00 uur nodigt Urban House Groningen freerunners (en wannabees) uit om op het Ebbingekwartier tijdens het Try Out Café de gratis open les Tricking/Freerunning te volgen of te komen bekijken.  De open les is onder begeleiding van ervaren Tricking en Freerunning docent Ivar van Peer. En voor wie wil en de smaak te pakken heeft kan elke vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur vrij trainen onder begeleiding van Ivar van Peer in de gymzaal aan de Goudlaan 16 (voor €2,- per keer). Voor zowel de open les en het vrij trainen kun je je aanmelden via inschrijven@urbanacademygroningen.com  of gewoon langs komen en meedoen.

Het Try Out café is bedoeld voor iedereen die zich wil aanmelden voor activiteiten, meer wil weten en/of wil kennismaken met het aanbod van de Urban Academy.