Nieuws...

...uit omgeving Open Lab Ebbinge

Open Oproep Kunstwerf Groningen

Algemeen

14 maart 2017

Door: Grietje Bijl

Open Oproep Kunstwerf Groningen

Het Ebbingekwartier krijgt na een aantal jaar van tijdelijke functies meer en meer een definitieve vorm. De gemeente start de Open Oproep Kunstwerf Groningen om het beste ontwerp te kiezen voor het nieuwe huis van vijf podiuminstellingen in het Ebbingekwartier.

Prijsvraag & reglement

De Open Oproep Kunstwerf Groningen is een openbare projectprijsvraag die verloopt in twee ronden. De eerste ronde heeft het karakter van een ideeënprijsvraag, waarin de deelnemers wordt gevraagd om een beknopte visie op de opgave. Uit de inzendingen selecteert een onafhankelijke vakjury minimaal drie en maximaal vijf inzendingen. De inzenders hiervan worden uitgenodigd voor de tweede ronde, waarin aan hen wordt gevraagd hun visie uit te werken tot een structuurontwerp met begroting. Uit deze inzendingen wordt één ontwerp als winnend plan geselecteerd.

In het vervolg op de prijsvraag is het de bedoeling dat het ontwerp door de winnaar wordt uitgewerkt in nauwe samenwerking met de te contracteren uitvoerende partij. Voor de maximaal vier overige deelnemers aan de tweede ronde stelt de uitschrijver een prijzengeld van in totaal € 30.000 excl. btw ter beschikking.
De prijsvraag verloopt geheel digitaal, volgens het reglement Open Oproep Kunstwerf Groningen dat u hiernaast kunt downloaden. De prijsvraag is aangekondigd op TenderNed, kenmerk 131180.

Deelname
Deelname aan de prijsvraag is uitsluitend mogelijk door registratie vooraf en door het inzenden van de benodigde documenten. De registratie voor deelname sluit op 17 april 2017 om 12.00 uur (middag). Na registratie ontvangt u een e-mail met een link en wachtwoord om een inzending te kunnen doen in een beveiligde omgeving. De inzendtermijn voor de eerste ronde sluit op 20 april 2017 om 12.00 uur (middag).

Kijk voor meer informatie even snel op deze website.