Paviljoens op het Open Lab Ebbinge

8 verschillende en verrassende tijdelijke paviljoens

M0Bi

Het experimentele architectonische ontwerp M0Bi kent twee verdiepingen. De ‘bouwstenen’ die dienen als de basis bestaan uit zeecontainers, staalconstructies en transparante bouwplaten. De constructie is geheel demontabel, waardoor verhuur- en beheerstichting M0Bi het gebouw na vijf jaar ergens anders weer kan opbouwen.

Dit creatieve paviljoen, wat gebruikt wordt door kunstenaars, heeft de beschikking over expositieruimten, projectruimten en studio’s. In het gebouw worden niet alleen kunstenaars werken of kunst gepresenteerd, maar ook het gebouw zelf wordt de komende jaren gebruikt voor experimentele kunstuitingen of voor het experimenteren met innovatieve duurzame materialen.

De gebruiker, NP3, is een representatieve mediacombinatie rond de grenzen van de experimentele hedendaagse kunst. Een podium voor jong denkende beeldenzoekers, met een focus op innovatie in het alternatieve veld: een oriëntatiehulp, referentie en bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse culturele tendensen op wat voor vlak dan ook.

M0Bi gaat voor 1 april 2017 verhuizen naar het Suikerunieterrein.

Eigenaar Nijestee
Gebruiker NP3.tmp
Opdrachtgever Nijestee
Ontwerp Buro de Maten, AV Architectuur
Uitvoerder De Boer containertrading
Bouwmethodiek Containerbouw
Bouwjaar 2011
Oppervlak 700m2
 
Functie studio’s, atelierruimte, expositieruimte
Adres Kolendrift 13
9712 MT Groningen
Openingstijden woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur
website www.wijzijn.mobiwww.np3tmp.blogspot.nl