Paviljoens op het Open Lab Ebbinge

8 verschillende en verrassende tijdelijke paviljoens

Student onder dak

Dit paviljoen, of beter gezegd klein woningcomplex, is gelegen aan de Langestraat op het Open Lab Ebbinge. De organisatie Student onder dak bouwt modulaire woningen op diverse manieren waarin de vraag van de klant centraal staat. Studenten willen ruim wonen met het liefst alle voorzieningen aanwezig, door containerbouw met hoogwaardige afwerking is dit mogelijk.

Dit paviljoen past perfect in het beeld wat men voor ogen heeft met het project Open Lab Ebbinge. Tijdelijkheid en diversiteit, hier horen uiteraard ook woonvoorzieningen in. Studenten zijn vaak zelf op zoek naar tijdelijke huisvesting en dit staat dan ook aan de basis van het succes. Het paviljoen bestaat uit 3 bouwlagen van twee maal 8 woningen met op de bovenste verdiepingslaag één dubbele studentenwoning.

Voor het project Open Lab Ebbinge Groningen zijn 18 studentenwoningen ontwikkeld. De dubbele kamer is uiteindelijk weer opgesplitst in 2 aparte wooneenheden omdat hier meer vraag naar was. De units voldoen volledig aan de hedendaagse bouwnorm en zijn uitgevoerd met een WKO verwarming.

Iedere woning heeft onder andere de beschikking over:

–          Eigen badkamer met toilet

–          Eigen keuken

–          Eigen dakterras

–          Internetaansluiting

Eigenaar Student onder dak
Gebruiker Studenten particulier
Opdrachtgever Beldock
Ontwerp Jan-Otto Schilstra (Penta)
Uitvoerder Beldock
Bouwmethodiek Containerbouw met hoogwaardige afwerking
Bouwjaar 2011
Oppervlak 25m2 per wooneenheid
 
Functie Studenten woningen
 
Openingstijden n.v.t.
website www.kamertehuurgroningen.nl