Faciliteiten

Faciliteiten

Op het Open Lab Ebbinge en het Ebbingekwartierterrein zijn diverse faciliteiten aanwezig te ondersteuning van evenementen en activiteiten.

Wifi

Om de organisatoren van de diverse manifestaties te ondersteunen heeft de stichting Open Lab Ebbinge de OLE-hotspot ontwikkeld. Dit draadloze netwerk is te bereiken over het gehele Ebbingekwartierterrein.

Electra

Uiteraard is er tijdens veel evenementen behoefte aan elektriciteit. Bij de aanleg van het evenemententerrein is hier vooraf rekening mee gehouden door stroomkasten te plaatsen. Organiserende partijen kunnen bij de stichting Open Lab Ebbinge terecht voor informatie en de sleutels.

Water

Naast de stroom is bij een aanzienlijk aantal evenementen ook water nodig om het tot een succes te maken. Ook hiervoor is bij de aanleg van het terrein een bron gecreëerd waar organisatoren zich van water kunnen voorzien. Ook dit zal moeten worden besproken met de stichting, hiervoor kunt u terecht bij het informatiepaviljoen.

Parkeergarage

Onder het Ebbingekwartierterrein is de parkeergarage Boterdiep gelegen, de garage beschikt over ruim 1200 parkeerplaatsen. Bij grote evenementen is dit een uitstekende uitkomst met betrekking tot de bereikbaarheid van het terrein. De parkeergarage is de hele week geopend van 07:00 tot 22:30 voor bezoekers, uitrijden kan 24 uur per dag.

 

Wilt u een evenement /activiteit organiseren?

Neem voor uitgebreide informatie contact met ons op.

Downloads


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /shared/usr/openlabebbnl/DOMAIN/HTML/website/wp-content/themes/openlabebbinge/_files.php on line 5